General

Over ‘Sound Money’, de opkomst van Bitcoin en de tragiek van goud: Robert Nass en Luuk Soons

In dit gesprek bespreken Robert Nass en Luuk Soons de ontwikkeling van geld, het begrip gezond geld (sound cash) en het gebruik van #goud als geld. Verder zal ook de tragiek van goud worden besproken en zal er een brug worden geslagen naar #Bitcoin als een nieuwe technologie, digitale asset class en oppotmiddel. Wat zijn de voordelen van Bitcoin ten aanzien van goud? Is Bitcoin een nieuwe veilige haven in een zee van financiële onrust en repressie)?

De aanleiding van het gesprek is een artikel op bestebank.org over het begrip sound cash. Voor de kijker is het verder aan te raden om het artikel erbij te pakken. Link:

https://www.bestebank.org/sound-money/

P.S. Bij het begrip, Bitcoin als statificatie van het web, wordt er door Luuk verwezen naar een eerder gesprek over Bitcoin op Café Weltschmerz tussen Robert Nass en Wouter Constant. Dit waardevol en boeiend gesprek gaat over wat Bitcoin is vanuit een sociaal oogpunt. Link:

https://www.youtube.com/watch?v=KExeX2XdWpY

Your Opinion Matters

Quality - 10

10

Total Score

Your feedback is important to us to improve our services. We constantly seek feedback to improve and evolve our service, whilst identifying opportunities to assist clients in realising their business objectives.

User Rating: 5 ( 3 votes)

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close